Comsphere heeft grote expertise opgebouwd in het volledige telecomtraject. Wij zoeken samen met u naar oplossingen die het beste passen bij uw bedrijf voor nu en voor de toekomst. Goede telefonie en alles wat daarmee samen hangt is niet alleen essentieel voor nu, maar ook op de langere termijn wilt u graag goed voorzien en bereikbaar blijven.

 

Het startschot voor ons huidige bedrijf is in april 1992 gegeven en inmiddels hebben wij al weer ruim 23 jaar ervaring. We zijn ooit begonnen in Eindhoven als een Ingenieurs Bureau en in 2008 hebben we de naamswijziging van Bermic Engineering naar het huidige Comsphere doorgevoerd. Door het vrijkomen van de telefoniemarkt, omdat het monopolie van de toenmalige PTT in 1992 was weggevallen en in 1997 het PTT monopolie op infrastructuur vrijkwam, konden wij ons echt gaan richten telefonie en alles wat daarbij hoort.

 

Comsphere is er trots op dat zij inmiddels een grote expertise heeft opgebouwd op het gebied van data- en telecommunicatie. Mede door onze achtergrond zijn we niet alleen op de hoogte van traditionele telefonie (o.a. telefooncentrales) maar ook van de mogelijkheden die de nieuwste ontwikkelingen op telefoniegebied, bv VOIP in de cloud, biedt. Wij werken graag samen met leveranciers als Gigaset, LG en Teldat. We leveren de oplossingen voor telefonie van deze leveranciers al jaren naar volle tevredenheid. In de ontwikkelingen met VOIP in de cloud werken we o.a. samen partners als NOX en B-connected.

 

We proberen om zoveel mogelijk zelf oplossingen te realiseren, maar dan zijn er toch soms zaken waarbij we extra expertise van onze externe partners inroepen. Dit doen we omdat we dan een beroep moeten doen op meer en soms betere specifieke kennis en meer ondersteuning. Wij schromen dan ook niet om onze partners in te schakelen, omdat we vinden dat u, als klant, er recht op hebt dat de zaken gewoon goed geregeld zijn.

 

Wilt u eerlijke expertise en een onafhankelijk verhaal, wilt u dat wij met u meedenken voor nu en de komende jaren? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken en met u te bespreken hoe wij deze kunnen optimaliseren. Natuurlijk bent u ook op ons kantoor van harte welkom. Gewoon een kwestie van even bellen en een afspraak maken, de koffie staat altijd voor u klaar!